Over ons

Incognitas bvba zag het daglicht in februari 2015 als partnerschap van drie gemotiveerde klasgenoten van de opleiding tot privédetective.  De gemeenschappelijke mindset leidde naar een gemeenschappelijke droom, verder aangewakkerd door het ondernemersvirus: een privédetectivebureau met ambitie om uit te groeien tot de referentie in de sector.

 

De drie oprichters beschikken elk over eigen specialiteiten in de sector, waardoor Incognitas een groot arsenaal aan in-house kennis en expertise bezit qua operationele technieken, high-level confidentieel project management en IT-management. Naast deze complementaire competenties staat Incognitas bvba als één man achter de kernwaarden van het bedrijf: het PICARD-principe (Professionalisme, integriteit, confidentialiteit, accuratie, rationaliteit en discretie).

 

Naast onze in-house bekwaamheid, kan Incognitas bvba rekenen op een uitgebreid netwerk aan specialisten ter zake om zeer specifieke opdrachten te begeleiden vanuit de functie van project consultant, gespecialiseerd in het financiële, juridische, verzekerings- en overheidswezen. Deze preferred partners zijn allen door onszelf geselecteerd op basis van bewezen competenties, een geloof in onze waarden en natuurlijk ook persoonlijke ervaring via een samenwerking.

 

Dit alles maakt Incognitas bvba uw ideale one-stop, full-service partner voor private recherche, zowel voor bedrijven als overheden en particulieren en ongeacht of het gaat over een one-shot tailormade oplossing of over het uitbouwen van een lange-termijnpartnerschap.